Onze Partners


 

 

FlyCarpets.nl

Ben je op zoek naar aantrekkelijke en lekker warme hoogpolige vloerkleed en tapijten voor thuis? Flycarpets is waar je moet zijn voor tapijten en vloerkleden.

Met trots publiceren wij onze exclusieve collectie aan vloerkleden en goedkope vloerkleden online die zijn ontworpen om je woonomgeving net het extra geven.

Heeft u recent of paar maanden geleden een veranda gekocht bij VerandaTerras.nl? dan krijgt u binnen 10 dagen een kortingscode van 20% op de hele assortiment. Vraag ons naar de voorwaarden.

debuurttaxi

Op zoek naar taxi in de buurt van Schiphol? Of u wilt naar luchthaven een taxi boeken?

U kunt al een rit online boeken via www.debuurttaxi.nl
Altijd nette chauffeurs en op tijd aanwezig. 24 uur en 7 dagen bereikbaar. Ook actief in groepsvervoer.

Heeft u recent of paar maanden geleden een veranda gekocht bij VerandaTerras.nl? dan krijgt u binnen 10 dagen een kortingscode van 10% op de uw taxirit. Vraag ons naar de voorwaarden.

Wallstore.nl

Steenstrips en baksteen 3D Wandpanelen met steenmotief. Grootste collectie van Nederland en zeer snelle levertijden. Wallstore.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment steenstrips en de wandpanelen zijn direct af te halen.

Heeft u recent of paar maanden geleden een veranda gekocht bij VerandaTerras.nl? dan kunt een kortingscode ontvangen van 20% korting op het hele assortiment. Vraag ons naar de voorwaarden.

QWERTY-Tech.nl

QWERTY-TECH.NL is een bedrijf die zich specialiseert in Refurbished Thinkpads & Deskops. Zij zijn ervan overtuigd dat alle devices een tweede leven kunnen krijgen. Alle producten worden schoongemaakt, voorzien van de nieuws software en onder garantie aangeboden. 

Heeft u recent of paar maanden geleden een veranda gekocht bij VerandaTerras.nl? dan kunt u korting ontvangen ad. €25,- bij aanschaf van een notebook. Vraag ons naar de voorwaarden.